Twee nieuwe Rainbow Six Siege operators aangekondigd

Rainbow Six Siege zit alweer in het vierde jaar, met het tweede seizoen in de maak! Het lijkt erop dat spelers snel meer informatie krijgen, bekijk hier beneden de twee nieuwe operators alvast!

Op 19 mei zal Operation Phantom Sight gedurende de Pro League van Rainbow Six Siege worden aangekondigd. In tegenstelling tot normaal krijgen we nu een eerdere blik op de twee nieuwe operators. Nøkk en Warden zullen beiden het aanvallen zowel als het verdedigend rooster versterken. Waarbij Warden lijkt op een combinatie tussen Robert Downey Jr. als opa en James Bond en Nøkk lijkt op een combinatie van Caveira en The Ring. Hoe je het ook went of keert, laat het aan Ubisoft over om twee unieke personages op de markt te zetten.

Wat de operators kunnen of doen, wat hun armor en speed zijn en hoe zij waardig moeten worden in het grootse Six Siege rooster is nog niet zeker, hier komen we over 2 dagen zeer zeker achter! De aanvallende tactiek lijkt op die van de verdedigende Vigil, in hoeverre zullen deze overheen komen? Warden daarentegen kreeg een hele ’trippy’ blik in zijn teaser, maar met dertig jaar aan field-ervaring zijn wij in voor een verrassing, kijk en oordeel zelf vanuit de teaser trailer hier beneden!

Rainbow Six Siege zal tot over de honderd verschillende operators moeten gaan krijgen. Hoe ze dit op dit moment nog steeds origineel houden is een wonder, maar nogmaals, leave it to Ubi! Wij zullen binnenkort dan ook zeer zeker met nieuwe gameplay voor de DLC komen op ons YouTube kanaal! Stay tuned!
Kijk jij al uit naar de aankondiging op 19 mei? Laat het ons weten in de reacties hier beneden! Jouw mening telt!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation