20 mei 2024

Black Mirror: Season 5 – Official Trailer

Netflix heeft op YouTube de officiële trailer van het vijfde seizoen van Black Mirror geplaatst. In de trailer zien we fragmenten van 3 nieuwe verhalen. Het nieuwe seizoen zal vanaf 5 juni te zien zijn op Netflix.

Gisternacht is op Twitter door Black Mirror een aankondiging gedaan over het vijfde seizoen. Ze hebben de releasedatum bekendgemaakt en de officiële trailer geplaatst. Het vijfde seizoen zal vanaf 5 juni te zien zijn op Netflix en bevat 3 nieuwe verhalen.


Het eerste seizoen van Black Mirror is in 2011 verschenen. Het is een serie die ons een nieuwe kijk geeft op de technologie die wij dagelijks gebruiken. De serie probeert ons uit te dagen om na te denken over technologie door schokkende verhalen te vertellen, die ons in de toekomst zouden kunnen overkomen of waar we misschien al middenin zitten. Het vijfde seizoen van de serie brengt ons 3 nieuwe verhalen en in de trailer lijkt het overkoepelende thema van het seizoen eenzaamheid te zijn.