1 maart 2024

Vier mee met Overwatch zijn Anniversary Event!

Overwatch Hanzo insta-lockers opgelet, binnenkort komt er weer een event voorbij waar wij spelers helemaal los op kunnen gaan! Een event betekent veel leuke nieuwtjes voor ons.

Het Anniversary Event is hét moment om al de speciale games weer te kunnen spelen in de Arcade. Is Lucio Ball bijvoorbeeld je favoriete spelmodus, dan kan je het komend event weer heerlijk los gaan. De Arcade zal beschikken over de verschillende games van andere events. Zoals het eerdergenoemde Lucio Ball maar ook de kerst events Mei’s Snowball Offensive en Yeti Hunter, de spellen van Archives en van het Halloween event. Een event betekent ook natuurlijk nieuwe epische skins! We geven je een overzicht van de voor nu bekende skins.
Een spookachtige Winston, niemand dacht dat het kon, maar Overwatch laat ons het tegendeel zien met de nieuwe Gargoyle Winston.


Voor iedere persoon die al een crush had op het kleine meisje D.Va wordt de held alleen nog maar interessanter met deze kittige Academy D.va!


Uiteraard zullen ook de skins van vorige events weer te halen zijn in de shop voor minder gold. Zo kan je zorgen dat je verzameling weer compleet wordt! Maar er is meer te sparen, nieuwe emotes, victory poses, sprays en voicelines zullen weer verschijnen in de shop. Genoeg om dag en nacht voor te grinden op Overwatch!
Vanaf 21 mei 2019 kunnen we helemaal los om alles te behalen, oude spellen te spelen en te schelden op een sniper comp met Ana, Widowmaker en een Hanzo. Super leuk dus!

Ellen Koning

Ik ben Ellen, online te vinden onder de naam Ellieah/Elllieah en een fanatieke gamer en stemacteur. Ik spendeer genoeg uurtjes achter mijn PC en PS4. Een groot horrorfanaat en fan van Ubisoft en Bethesda.

Bekijk alle berichten van Ellen Koning →