De Sims 4 gratis!

Aspirant Simmers, opgelet. De Sims 4 is namelijk nu gratis te halen. Een korte periode zal het spel helemaal gratis zijn, dus start nu je droomleven!

De Sims 4 is een spel waar velen mee zijn opgegroeid. Je creëert een personage, een familie en gaat opzoek naar een huis. Door te kiezen uit verschillende buurten en soorten huizen (met behulp van uitbreidingspakketten) zorg je voor het beste huis voor jouw familie. Of ga op de creatieve tour en maak een eigen huis, wil je een zwembad, kelder of alles gelijkvloers, het is dan allemaal aan jou.
De Sims 4
Verder is de Sims net als het gewone leven. Geld groeit bijna nooit aan een boom, dus er moet gewerkt worden. Voor de banen heb je skills nodig die je thuis moet bestuderen en vroeg opstaan is vaak nodig om je Sim op tijd de deur uit te krijgen. Het lijkt zo op het echte leven en tóch verliezen we er ons uren in om te blijven spelen. Snap jij het?
Je kan natuurlijk ook los gaan met cheats, zo kan je alleen dat doen wat je écht leuk vindt. Zoals shoppen, koken, streamen of Woo-hoo in een pashokje. Begin met de geldcheat om lekker veel geld binnen te harken voor je begint met je huis bouwen, zo kan je alle toffe meubels halen zonder dat je er krom voor hoeft te liggen.
De Sims 4
Jij bestuurt je Sims en moet proberen ze een zo goed leven te geven, dé kans om God te spelen! De Sims 4 is tot 28 mei gratis te halen voor de PC en Mac. Download de Origin app om het spel te verkrijgen.
~Geelfrob!
https://www.youtube.com/watch?v=z00mK3Pxc8w

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation