15 april 2024

De Sims 4 gratis!

Aspirant Simmers, opgelet. De Sims 4 is namelijk nu gratis te halen. Een korte periode zal het spel helemaal gratis zijn, dus start nu je droomleven!

De Sims 4 is een spel waar velen mee zijn opgegroeid. Je creëert een personage, een familie en gaat opzoek naar een huis. Door te kiezen uit verschillende buurten en soorten huizen (met behulp van uitbreidingspakketten) zorg je voor het beste huis voor jouw familie. Of ga op de creatieve tour en maak een eigen huis, wil je een zwembad, kelder of alles gelijkvloers, het is dan allemaal aan jou.
De Sims 4
Verder is de Sims net als het gewone leven. Geld groeit bijna nooit aan een boom, dus er moet gewerkt worden. Voor de banen heb je skills nodig die je thuis moet bestuderen en vroeg opstaan is vaak nodig om je Sim op tijd de deur uit te krijgen. Het lijkt zo op het echte leven en tóch verliezen we er ons uren in om te blijven spelen. Snap jij het?
Je kan natuurlijk ook los gaan met cheats, zo kan je alleen dat doen wat je écht leuk vindt. Zoals shoppen, koken, streamen of Woo-hoo in een pashokje. Begin met de geldcheat om lekker veel geld binnen te harken voor je begint met je huis bouwen, zo kan je alle toffe meubels halen zonder dat je er krom voor hoeft te liggen.
De Sims 4
Jij bestuurt je Sims en moet proberen ze een zo goed leven te geven, dé kans om God te spelen! De Sims 4 is tot 28 mei gratis te halen voor de PC en Mac. Download de Origin app om het spel te verkrijgen.
~Geelfrob!

Ellen Koning

Ik ben Ellen, online te vinden onder de naam Ellieah/Elllieah en een fanatieke gamer en stemacteur. Ik spendeer genoeg uurtjes achter mijn PC en PS4. Een groot horrorfanaat en fan van Ubisoft en Bethesda.

Bekijk alle berichten van Ellen Koning →