Nieuwe trailer voor The Sinking City opgedoken

The Sinking City zal spelers meenemen naar de fictieve stad Oakmont. Detectives zullen nog een maandje moeten wachten want de game zal vanaf 27 juni verkrijgbaar zijn voor de meeste platformen. Voor nu hebben we alvast nieuwe gameplay beelden opgedoken.

De gloednieuwe trailer toont hoe schitterend, maar tegelijkertijd duister de stad Oakmont daadwerkelijk is. De stad wordt overspoelt met waanzin en duisternis. Prive Detective Charles Reed hoopt dat het allemaal maar waanbeelden zijn. Overvallend met steeds meer verontrustende hallucinaties gaat Charles Reed opzoek naar de oorzaak in de verwoeste stad; Oakmont.

The Sinking City is een avontuur en detective game die zich afspeelt in de open-wereld van Oakmont. Het verhaal is geïnspireerd door de wereld van H.P. Lovecraft, wie bekend staat om zijn duistere settings en verhalen. Je kruipt in de huid van Charles Reed, een prive detective uit de jaren 20 in de Verenigde Staten. Nog maar enkel stappen gezet in de griezelige stad ben je bezig met het onderzoek naar de overstroming de plaats heeft gevonden. De duisternis heeft bezit genomen van de geesten van de bewoners van de stad, maar misschien ook wel die van jou.
The Sinking City verschijnt 27 juni voor Playstation 4, Xbox One en Windows PC. Kruip jij in de huid van Charles zodra de game boven water komt drijven volgende maand?

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation