1 maart 2024

Nieuwe trailer voor The Sinking City opgedoken

The Sinking City zal spelers meenemen naar de fictieve stad Oakmont. Detectives zullen nog een maandje moeten wachten want de game zal vanaf 27 juni verkrijgbaar zijn voor de meeste platformen. Voor nu hebben we alvast nieuwe gameplay beelden opgedoken.

De gloednieuwe trailer toont hoe schitterend, maar tegelijkertijd duister de stad Oakmont daadwerkelijk is. De stad wordt overspoelt met waanzin en duisternis. Prive Detective Charles Reed hoopt dat het allemaal maar waanbeelden zijn. Overvallend met steeds meer verontrustende hallucinaties gaat Charles Reed opzoek naar de oorzaak in de verwoeste stad; Oakmont.

The Sinking City is een avontuur en detective game die zich afspeelt in de open-wereld van Oakmont. Het verhaal is geïnspireerd door de wereld van H.P. Lovecraft, wie bekend staat om zijn duistere settings en verhalen. Je kruipt in de huid van Charles Reed, een prive detective uit de jaren 20 in de Verenigde Staten. Nog maar enkel stappen gezet in de griezelige stad ben je bezig met het onderzoek naar de overstroming de plaats heeft gevonden. De duisternis heeft bezit genomen van de geesten van de bewoners van de stad, maar misschien ook wel die van jou.
The Sinking City verschijnt 27 juni voor Playstation 4, Xbox One en Windows PC. Kruip jij in de huid van Charles zodra de game boven water komt drijven volgende maand?

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →