Red Dead Online ziet oude gezichten terug

Rockstar heeft de details vrijgegeven over de aankomende update voor Red Dead Online. De online modus is recent uit beta gegaan en krijgt nu zijn eerste update. De patch zal oude gezichten terug brengen in de online wereld.

De nieuwe update zal een aantal Free Roam missies toevoegen aan de wereld van Red Dead Online. Ook zullen twee bekende gezichten een verschijning maken; Sadie Adler, die je kan vergezellen voor een ritje naar Adler Ranch. Ga je richting Lemoyne dan kun je Black Belle tegen komen. Beide missies zullen beschikbaar worden gemaakt voor de Playstation 4 en Xbox One; gamers op de Playstation 4 zullen echter eerder toegang krijgen tot deze update.
Alle online spelers zullen ook 25% meer gaan verdienen als het aankomt op Free Roam missies of A Land of Opportunity, ook geldt dit voor Showdown modes, races en Free Roam events. Als je in een clan zit dan zul je ook nog eens vijf Gold Bars krijgen samen met extra RDO$ en XP als je met vrienden samen speelt.
De rest van de content update zal eerst naar Playstation 4 komen maar zal later verschijnen op de Xbox One. Zo zullen Playstation 4 spelers eerder toegang krijgen op het volgende:

  • Early Access tot Ancient Tomahawk Weapon
  • Twee nieuwe Showdown modes; Make It Count: Ancient Tomahawk en Last Stand
  • Een nieuw paard; Perlino Andalusian Horse
  • Equipment voor je personage en paard.
  • Nieuwe emotes

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation