Binnenkort meer nieuws omtrent de toekomst van Destiny en Bungie

Bungie, ontwikkelaar en nu ook uitgever van Destiny 2 zal spoedig meer interessant nieuws hebben omtrent de franchise. Dit laat Bungie weten in een blogpost waarin Deej, bekende community manager, informatie deelt met de Destiny fans.

Op dit moment ligt alle focus nog bij Season of Opulence. Zodra het seizoen live is en de raid belts zij uitgedeeld zal Bungie meer informatie onthullen omtrent de toekomst van Bungie, Destiny 2 en misschien wel verder. Deej sluit zijn blogpost af met de volgende zin:

“Right now, our focus is on Opulence. But after the Season has launched and Raid belts have been awarded, we’ll be looking deeper into the future, and sharing with you more about a new era for Bungie and Destiny 2.”

De game staat op Battle.net niet meer geregistreerd als een Activision game, maar staat nu onder het kopje “Partner Games” met op de lanceerpagina “Published by Bungie en Developed by Bungie.” De studio is klaar om meer te vertellen over het nieuwe tijdperk die de studio en de franchise in zullen gaan stappen.
In januari gingen Bungie en Activision uit elkaar. Na acht zware en lange jaren werd de deal vroegtijdig verbroken. Bungie mocht de rechten voor de franchise houden om er zelf aan verder te werken. De studio heeft alle plannen die gepland stonden voor de game aangehouden. Het is nog niet duidelijk hoe de toekomst voor Destiny er uit gaat zien zonder Activision die aan de touwtjes trekt.
Destiny 2 en Forsaken, ondanks goed ontvangen door de fans, presteerde onder verwachting bij Acivision. Bungie en uitgever konden het al enige tijd niet meer met elkaar vinden en van beide kanten waren er genoeg ergernissen om het contract te verbreken.
4 juni zal het nieuwe seizoen speelbaar zijn. Kort daarna mogen we meer informatie verwachten omtrent de toekomst van de studio. Iets tijdens E3 2019 misschien?

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation