26 mei 2024

DC Universe Online komt naar de Switch

Een nieuwe free-to-play MMORPG baant zich eindelijk een weg naar de Switch! Ontrafel jouw eigen superheldenverhaal deze zomer nog op de handheld hybride console!

Je las het waarschijnlijk al in de titel, maar DC Universe Online komt deze zomer nog naar de Nintendo Switch. De Switch versie zal een volledig eigen dedicated server krijgen. Dit betekent wel dat er geen cross-play plaats zal vinden en dat je dus niet kan samenspelen met de PS4, Xbox One of de PC versie. De enige versies die cross-play hebben is tussen de PS4 en de PC varianten.
Ook zal er geen mogelijkheid zijn om je account te transferen. Dit is een beetje hetzelfde als bij de Switch versies van Fortnite en deels voor Warframe. Maar hey, een schone lei is niet altijd even slecht natuurlijk! Fans laten beneden de YouTube trailer hier beneden ook echt weten wat zij van de Switch release voor DC Universe Online vinden. Spoiler alert: Fans zijn dolblij.

DC Universe Online kwam in 2011 uit voor op de PC en de toenmalige Playstation 3. In 2013 ging de game over naar de Playstation 4. Het was pas in 2016 dat de game een Xbox One versie kreeg. In de game kan jij jouw eigen superheld of superschurk maken om vervolgens zij aan zij te vechten met Batman, The Joker, Wonder Woman en/ of Superman! Wat wilt een DC fan met een Nintendo Switch nog meer? Nou, een gratis game, en die komt eraan!
Kijk jij al uit naar urenlang jouw laser-ogen door je vijanden heen te laten boren? Laat het ons weten in de reacties hier beneden! Zodra er een exacte release datum verschijnt, kan je dat natuurlijk bij ons lezen!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →