15 april 2024

WRC 8 – nieuwe gameplay trailer

De WRC, World Rally Championship, heeft een episch seizoen gehad in 2018. De coureur’s titel werd pas bekend tijdens de laatste ochtend in Australië. Dit jaar is het kampioenschap ook weer goed op gang.

In WRC 8 kunnen spelers kiezen tussen officiële teams die ook in 2019 mee doen. Zo kan de speler zich inleven in de huid van Sebastien Ogier van Citroen Racing of bijvoorbeeld als Kris Meeke bij Toyota. 2019 ziet ook de wederkering van rally legende Sebastien Loeb, die ook beschikbaar zal zijn in de game.

WRC 8 levert een grote selectie aan WRC 2 en Junior WRC coureurs, daarnaast zullen er een aantal historische modellen vrijgegeven. Talent en concentratie zullen benodigd zijn om meer dan 100 stages te meesteren verdeeld over 14 landen. Upgrade je auto tot nieuwe hoogten en ontwikkel je team tot in de kleinste details.
Ook zal de game een dynamisch weersysteem krijgen. Hierdoor kunnen de omstandigheden bij verschillende stages heel verrassend zijn en zullen ze iedere keer nieuwe uitdagingen met zich meebrengen.