25 mei 2024

Runefest 2019 keert terug naar Farnborough

Runefest zal dit jaar opnieuw gehouden worden in het Farnborough  International Exhibition Centre. Jagex organiseerde vorig jaar het evenement al op deze plek en dit is de studio goed bevallen. Het evenement zal dit jaar gehouden worden op 4 en 5 oktober.

Wederom twee dagen Runefest. Vorig jaar was het evenement verdeeld over twee dagen waarbij de eerste dag bestond uit een show met de Royal Philharmonic Orchestra. Zij hebben een aantal iconische RuneScape soundtracks opnieuw opgenomen. Je kunt hier het hele verslag van vorig jaar terug lezen. Indien je liever kijkt hoe het is geweest zie dan de video’s onderaan het bericht!
Vorig jaar toonde Jagex een aantal interessante nieuwe features voor zowel OldSchool Runescape als Runescape. Een aantal van deze nieuwe features zijn al toegepast aan de game. Enkele nog niet. De potentieel nieuwe skill voor Oldschool is namelijk nog niet verschenen. Bekijk hier ons interview met ex-Jagex medewerker Mat K over de nieuwe skill en meer.

Runefest 2019

Runefest 2019 zal opnieuw begin oktober worden georganiseerd en zal wederom twee dagen duren. Het is nog onduidelijk hoe deze twee dagen ingedeeld gaan worden. Qua bezigheden zijn voorgaande edities prima te doen in een aantal uurtjes. Waarschijnlijk zal het format van vorig jaar terugkeren. Er is nog geen thema bekend voor de show. De tickets gaan in ieder geval vanaf 31 mei al in de verkoop.


Ben jij al naar Runefest geweest, of ben je van plan dit jaar te gaan? Laat het ons weten!

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →