15 april 2024

Death Stranding pre-orders gaan snel live in de Playstation Store

Afgelopen avond heeft Playstation een mysterieuze Death Stranding stream gestart op Twitch. De hele week staat al in het teken van Death Stranding na de eerste tweets van Kojima afgelopen zondag. De game zal later vandaag een nieuwe trailer krijgen.

Er wordt veel verwacht van de nieuwe informatie die wordt gegeven door Kojima Productions later vandaag. De afgelopen dagen heeft de studio een aantal teasers de wereld in gebracht. De stream, die op dit moment nog steeds draait is daar één van.
Het lijkt er op dat we niet heel lang meer hoeven te wachten op Kojima’s nieuwste creatie. De game verscheen onlangs namelijk al in de Playstation Store met een “Pre-order now” knop. Waarschijnlijk gaat het hier om een foutje en is de afbeelding eerder verschenen dan gepland. In de afbeelding kan je in ieder geval al een blik werpen op de verschillende in-game pre-order items.
Death Stranding pre-order
We zullen nog even moeten wachten op meer concrete informatie omtrent de game. Het eerste concrete wat we gaan krijgen zal waarschijnlijk een release datum zijn. Alles omtrent deze game is tot op heden zo ontzettend vaag gebleven. Waar blijven de antwoorden Kojima? Vandaag? Wie weet.
Kijk jij uit naar Death Stranding? De game zal exclusief worden uitgebracht voor Playstation 4.

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →