23 april 2024

Warhammer: Vermintide 2 Winds of Magic uitbreiding aangekondigd

De eerste uitbreiding voor Warhammer: Vermintide 2 genaamd Winds of Magic is aangekondigd voor een augustus release.

Winds of Magic voegt een gloednieuwe vijandelijke factie en nieuwe uitdagingen aan het spel toe. Wanneer een meteoriet neerstort in het Reikland, duiken de Beastmen uit de diepten van het Reikwald-bos op en ze haasten zich naar het epicentrum om het als Herdstone te claimen. Het is aan de 5 helden om hen te stoppen voordat het Rijk wordt getroffen door een vreselijke ramp.
De grootste toevoeging is de Winds of Magic-modus. Hierin worden spelers op een eerder bestaande plek op een adventuremap geplaatst. Vervolgens gaan de Winds of Magic aan, waardoor de map behoorlijk verandert. Na het behalen van een missie komt er een laatste uitdaging.
De Beastmen worden als volgt omschreven, Hroteske hybriden van mensen en beesten, ze zijn zo intelligent als mensen en zo sluw als wilde dieren. Deze woeste krijgers omarmen Chaos gewillig, zonder genade of edelmoedigheid. Het zijn Kinderen van Chaos met een grondige hekel aan orde en rede die op bloedige wijze een eind willen maken aan de wereld.
Bekijk de trailer hieronder.