21 februari 2024

Xbox Games with Gold voor juni 2019

Zoals elke maand mogen Xbox One Gold leden weer van vier gratis games genieten. Waar kunnen we komende maand met Games with Gold naar uitkijken? Major Nelson laat het ons weten.

Xbox One

Van 1 tot en met 30 juni mogen we met Games with Gold NHL 19 gratis downloaden. Speel op buitenbanen en reis van open water naar de pro’s in nieuwe en terugkerende modes. Speel met en tegen 200 van de beste hockey-legenden die het ijs op zijn gegaan, inclusief Gretzky. Dankzij de nieuwe gameplay-technologie kun je genieten van explosief schaatswerk met meer acceleratie, snelheid en gevoeligheid.
games with gold
Van 16 juni tot en met 15 juli is Rivals of Aether met Games with Gold te downloaden. Rivals of Aether is een indie vechtspel dat zich afspeelt in een wereld waar de strijdende beschavingen de kracht van Vuur, Water, Lucht en Aarde oproepen. Speel met maar liefst vier spelers lokaal of met twee spelers online.
games with gold

Xbox Back Compat.

Als eerste zien we Portal: Still Alive. Oorspronkelijk werd deze game enkel verkocht in The Orange Box. Gezien de populairiteit van deze first person puzzle game werd deze los uitgebracht en nu kunnen we hem van 1 t/m 15 juni met Games with Gold gratis downloaden.
games with gold
De tweede Xbox 360 game is EarthDefenseForce 2017 en is te downloaden van 16 t/m 30 juni. Speel als soldaat in deze third person shooter en vecht tegen hordes aliens waarvan sommige zo groot als wolkenkrabbers.

Om de games gratis te downloaden heb je een actief Xbox Live Gold abonnement nodig. Zowel Portal als EarthDefenseForce 2017 zijn speelbaar op Xbox 360 èn Xbox One, en blijven ook eigendom na aflopen van Xbox Live Gold.

Lars jj

Gamer in hart en nieren sinds 1991. Het begon met een NES maar twee jaar later kwam ik in aanraking met PC. Vanaf dat moment is dit ook mijn platform of choice. De afgelopen jaren ben ik wel weer steeds vaker op de bank te vinden met een Xbox controller in mijn handen. Command & Conquer, Forza, Half Life en Metal Gear zijn mijn favoriete franchises.

Bekijk alle berichten van Lars jj →