Xbox Games with Gold voor juni 2019

Zoals elke maand mogen Xbox One Gold leden weer van vier gratis games genieten. Waar kunnen we komende maand met Games with Gold naar uitkijken? Major Nelson laat het ons weten.

Xbox One

Van 1 tot en met 30 juni mogen we met Games with Gold NHL 19 gratis downloaden. Speel op buitenbanen en reis van open water naar de pro’s in nieuwe en terugkerende modes. Speel met en tegen 200 van de beste hockey-legenden die het ijs op zijn gegaan, inclusief Gretzky. Dankzij de nieuwe gameplay-technologie kun je genieten van explosief schaatswerk met meer acceleratie, snelheid en gevoeligheid.
games with gold
Van 16 juni tot en met 15 juli is Rivals of Aether met Games with Gold te downloaden. Rivals of Aether is een indie vechtspel dat zich afspeelt in een wereld waar de strijdende beschavingen de kracht van Vuur, Water, Lucht en Aarde oproepen. Speel met maar liefst vier spelers lokaal of met twee spelers online.
games with gold

Xbox Back Compat.

Als eerste zien we Portal: Still Alive. Oorspronkelijk werd deze game enkel verkocht in The Orange Box. Gezien de populairiteit van deze first person puzzle game werd deze los uitgebracht en nu kunnen we hem van 1 t/m 15 juni met Games with Gold gratis downloaden.
games with gold
De tweede Xbox 360 game is EarthDefenseForce 2017 en is te downloaden van 16 t/m 30 juni. Speel als soldaat in deze third person shooter en vecht tegen hordes aliens waarvan sommige zo groot als wolkenkrabbers.

Om de games gratis te downloaden heb je een actief Xbox Live Gold abonnement nodig. Zowel Portal als EarthDefenseForce 2017 zijn speelbaar op Xbox 360 èn Xbox One, en blijven ook eigendom na aflopen van Xbox Live Gold.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation