Esports: Cloud9 begint goed aan de LCS

Cloud9 heeft samen met Golden Guardians en OpTic Gaming een goede start gemaakt in de summer split van de LCS. De drie teams wonnen hun eerste twee games van het nieuwe seizoen. Titel verdediger en MSI finalist Team Liquid maakt een slippertje tijdens hun eerste speelweek. Team Liquid wist wel te winnen van TSM maar verloor de dag erna van Echo Fox.

Cloud9 begon de week goed in de LCS. FlyQuest en Clutch Gaming werden simpel aan de kant gezet. Golden Guardians en OpTic Gaming verraste vriend en vijand door beide hun games te winnen. De Golden Guardians versloegen Echo Fox(wat later van Team Liquid won) en FlyQuest. OpTic Gaming pakte hun dubbele winst op Clutch Gaming en 100 Thieves. Clutch Gaming , FlyQuest en 100 Thieves starte het nieuw seizoen dramatisch met twee nederlagen.
Voor 1oo Thieves is dit helemaal zorgelijk. Vorig jaar streden ze nog mee om de titel en speelden ze op Worlds. Maar nu hun slechte spring split(10e) en hun start in summer split, lijkt er structureel iets mis te zijn. Het aantrekken van Amazing en Bang in de spring split zorgt vooralsnog niet voor het gewenste resultaat. Het team moet inmiddels drastische maatregelen nemen, als het niet weer onderaan de ranglijst wilt eindigen.

Uitslagen week 1

Cloud9Flyquest
Team LiquidTSM
CLG100 Thieves
OpTic GamingClutch Gaming
Golden GuardiansEcho Fox
Clutch GamingCloud9
FlyQuestGolden Guardians
Echo FoxTeam Liquid
TSMCLG
100 ThievesOpTic Gaming

Stand na week 1

1Cloud92-0
Golden Guardians2-0
OpTic Gaming2-0
4TSM1-1
CLG1-1
Team Liquid1-1
Echo Fox1-1
8FlyQuest0-2
Clutch Gaming0-2
100 Thieves0-2

Schema week 2

Cloud9Echo Fox
Team Liquid100 Thieves
TSMFlyQuest
OpTic GamingCLG
Clutch GamingGolden Guardians
CLGTeam Liquid
100 ThievesClutch Gaming
Echo FoxTSM
Golden GuardiansCloud9
FlyQuestOpTic Gaming

Heb je de voorbeschouwing gemist van de eerste week? Klik dan hier om het terug te lezen. De games van week één zijn terug te zijn op de Youtube pagina van Lolesports.
 

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation