19 april 2024

Destiny 2 geeft trailer vrij van nieuwe raid

Bungie heeft bij een nieuwe uitbreiding natuurlijk ook een nieuwe Raid klaarstaan voor Destiny 2 en zijn community. De patch zal vandaag live gaan waardoor de nieuwe expansion gespeeld kan worden.

De nieuwe raid, genaamd Crown of Sorrow, is de nieuwe 6-speler raid ervaring. Deze nieuwe raid laat Guardians de geïnfecteerde Leviathan onderzoeken. Nieuwe gear en wapens zullen aan boord te vinden zijn, sterker dan men beweert dat Light kan zijn. Keizer Calus roept alle Guardians op om de nieuwe activiteit “Menagerie” te proberen. In deze activiteit zal de speler zich een baan moeten maken door levende puzzels en talloze vijanden, op zoek naar verborgen Vaults.

Het nieuwe seizoen, Season of Opulence, is de laatste DLC van Destiny 2’s Annual Pass. De DLC zal nieuwe wapens en eventuele tweaks aan gameplay introduceren door middel van nieuwe items. Terwijl het tweede jaar van Destiny 2 al langzaam ten einde loopt greep Bungie toch de kans om al iets te teasen voor het volgende hoofdstuk.


Destiny 2 – Season of Opulence is beschikbaar voor iedereen die een Annual Pass heeft gekocht. Natuurlijk is de DLC ook los verkrijgbaar voor ongeveer €30,-