19 april 2024

Pokémon Sword & Shield Direct

Game Freak heeft een nieuwe Pokémon Direct uitgebracht met informatie over Pokémon Sword & Shield. In de Direct kregen we informatie over nieuwe Pokémon, nieuwe features en nieuwe personages.

Gisteren heeft Game Freak een nieuwe Pokémon Direct uitgezonden. In de Direct onthulde Game Freak enkele nieuwe features van hun aankomende games, Pokémon Sword & Shield. Naast nieuwe features zagen we in de Direct ook enkele nieuwe Pokémon, nieuwe personages en de twee legendaries. We zullen alle informatie kort bespreken.
De nieuwe features van de aankomende Pokémon games zijn Dynamax, Max Raid Battles en Wild Areas. Dynamax Pokémon zijn een soort van nieuwe variant op Mega Evolution. Je hebt als trainer elk gevecht de mogelijkheid om 1 Pokémon te dynamaxen. Dit betekent dat de Pokémon groter en sterker wordt. Dynamax duurt maar 3 beurten, dus je zult het op een slim moment moeten gebruiken. De tweede aangekondigde feature is de Max Raid Battle. Dit zijn gevechten die je met 4 spelers tegelijk aangaat tegen een permanente Dynamax Pokémon. Als je de Pokémon verslaat in het gevecht heb je de mogelijkheid om hem te vangen. De laatste aangekondigde feature is de Wild Area. Wild Areas zijn open areas waar Pokémon rondlopen en gevangen kunnen worden. Het meest interessante van deze areas is dat je er de mogelijkheid hebt om de camera 360 graden te draaien.
Naast de nieuwe features heeft Game Freak ook nieuwe Pokémon onthuld. Twee voorbeelden van nieuwe Pokémon zijn Gossifleur en Wooloo. De twee legendary Pokémon zijn ook onthuld. Hun namen zijn Zamazenta en Zacian. Als je alle details wilt weten van de Pokémon Direct kun je hem hieronder bekijken.

Pokémon Home


De nieuwe informatie van de Pokémon Direct is niet het enige nieuws dat Game Freak naar buiten heeft gebracht. Vorige week kondigden ze Pokémon Home aan, een vervanger van de Pokébank. Pokémon Home zal het mogelijk maken om Pokémon te verplaatsen tussen de Switch en 3DS-games. Voor meer informatie over Home kun je ons artikel hierover lezen.