30 mei 2024

E3 2019: Borderlands 3 en meer Borderlands nieuws

Op de Microsoft persconferentie hebben we veel nieuws gekregen over Borderlands. We hebben nieuwe beelden gezien van Borderlands 3. Er is bekendgemaakt dat Borderlands en Borderlands 2 onderdeel zijn van de Xbox Game Pass. En als laatste kregen we nog eens te zien dat het nieuwe Borderlands 2 adventure nu gratis te downloaden is.

Borderlands 3 heeft opnieuw een trailer gekregen tijdens de E3 persconferentie. In de trailer zien we meer beelden van de combat en skills van de verschillende karakters. Naast de nieuwe video kregen we ook meer informatie over de gehele franchise. Er is bekendgemaakt dat Borderlands en Borderlands 2 onderdeel worden van de Xbox Game Pass. En als laatste nieuwtje kregen we nogmaals te zien dat we een gratis adventure kunnen downloaden voor Borderlands 2. Dit nieuwe avontuur gaat de overgang zijn naar het derde deel in de serie.