E3 2019: Gears 5: Bound By Blood krijgt datum

Gears 5, oftewel Gears of War 5, oftewel Bound By Blood, krijgt eindelijk een release datum. De game zal op 10 september 2019 verschijnen en krijgt verschillende testen tussendoor. Dit werd allemaal aangekondigd in de E3 conferentie van Microsoft! Bekijk de trailers hier beneden.

De eerste trailer laat muziek van Billie Eilish horen terwijl we één van de protagonisten voor Bound by Blood langzaam zien veranderen in een Locust Queen. Dit is de rustige trailer van de twee die we te zien kregen tijdens de Microsoft persconferentie voor de E3 2019. Gears 5 komt eraan, Bound By Blood komt eraan! Bekijk de eerste trailer hier beneden.
https://www.youtube.com/watch?v=vFtcCpTdeUs
Waar de trailer hier boven ingaat op het psychologische aspect van de game, iets waar vorige delen minder op ingingen, gaat de volgende trailer meer in op de combat, gameplay (ish) en de angst van zelfs de soldaten als zij worden overspoeld door de Locust. Ook krijgen we in deze trailer de datum precies te zien: 10 september 2019. Hopelijk gaat deze game meer in op het psychologische effect dat zo’n horror-ervaring met zich meebrengt, dit zal de game laten verschillen met voorgaande delen. Ook hier zie je weer hoe realistisch gezichten er tegenwoordig in games uit gaan zien, iets wat ik in mijn Cyberpunk artikel ook al aan heb gegeven. Ook is er een Escape modi aangekondigd, bekijk de trailer daarvan hier beneden!
https://www.youtube.com/watch?v=ErqsgG0HRR8
Pre-order mensjens krijgen een speciale Terminator skin voor hun Bound by Blood personage in bepaalde game modi! Gears 5: Bound by Blood zal op 10 september 2019 verschijnen, kan jij ook niet wachten? Laat het ons weten in de reacties hier beneden! Wij zijn benieuwd naar jullie meningen. Bekijk ook de onthulling van BattleToads!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation