23 april 2024

E3 2019: Elden Ring Met George R.R. Martin onthuld

Het was geen verrassing meer dat George R.R. Martin, de schrijver van Game of Thrones, mee ging denken aan een nieuwe game vanuit Microsoft. Deze game werd nu tijdens de E3 2019 persconferentie aangekondigd. De game zal lanceren onder de naam: Elden Ring.

Elden Ring is nog een vaag begrip. Maar het feit dat de game van From Software komt en in combinatie met het geniale schrijfwerk van George R.R. Martin zal komen, maakt de onthulling nog spannender en vooral beter! In de trailer zien we nog niet heel veel, maar wel een aantal esthetische en kleurrijke omgevingen met spannende graphics. Bekijk de korte maar krachtige trailer hier beneden! Zodra er meer informatie verschijnt over de game, dan is dat natuurlijk direct bij ons te lezen, te zien en te ruiken! Of nou ja, misschien niet ruiken…

Er is dus nog niet zoveel bekend over Elden Ring, de titel klinkt in ieder geval vrij spannend. Wel zijn er verschillende games aangekondigd met meer informatie, waaronder bijvoorbeeld Gears 5: Bound By Blood en Cyberpunk 2077. Bekijk op onze website het allerlaatste E3 en gaming nieuws. Laat ons ook even weten wat jij de vetste aankondiging van de Microsoft persconferentie vond in de reacties hier beneden, wij zijn benieuwd naar jullie meningen!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →