29 februari 2024

E3 2019: Dragon Ball Z Kakarot krijgt nieuwe beelden

Dragon Ball Z Project Z heeft een nieuwe trailer en een nieuwe naam gekregen. Dragon Ball Z Kakarot wordt de nieuwe RPG game in het universum van Goku en zijn maatjes. In de trailer zien we de iconische beelden en gevecht van Goku tegen Frieza. Maar uiteraard ook de eerste ontmoeting tussen Goku en Vegeta.

https://youtu.be/uy9FuthWVkE
In de trailer van Dragon Ball Z Kakarot zien we niet enkel de cinematics maar ook kleine stukjes gameplay. Enige wat we kunnen hopen is dat deze RPG meer in de stijl zal zijn van de klassiekers als Budokai Tenkaichi. Ondanks de stormvloed aan andere Dragon Ball games, heeft geen enkele game daarvan dezelfde status behaald. Gezien de titel zal de game uiteraard weer draaien om Goku(Kakarot). We zien de Saiyan Saga en Frieza Saga. Zeer waarschijnlijk zullen we de andere Saga’s ook terug zien. Voornamelijk zijn we benieuwd of de allerlaatste Saga’s terug gaan zien in de game.
Nieuwe Saga’s zoals The Battle of Gods en Tournament of Power zijn vrij recent en enkel op een lichte mate vertolkt in de laatste video games. Met Dragon Ball Z Kakarot hebben ze mooi de mogelijkheid om deze Saga’s wel goed en uitgebreid aan de game toe te voegen. Echter kunnen we hier enkel op hopen gezien verdere informatie nog ontbreekt. De cinematics en gameplay beelden zien er wel fantastisch uit in de trailer. De gedetaileerde animaties zien er uiterst goed uit en schept alleen maar hoge verwachtingen voor deze nieuwe RPG game.
Dragon Ball Z Kakarot zal in de eerste deel van 2020 uitkomen. Dit ligt in de lijn met de voorgaande games die meestal hun release zagen in de eerste drie maanden van het nieuwe jaar. Wij op de redactie kunnen in ieder geval niet wachten om met deze RPG aan de slag te gaan.