29 mei 2024

E3 2019: Forza Horizon 4 meets LEGO

Forza Horizon 4 krijgt een nieuwe expansion; dit keer geen Hot Wheels maar gaan wij ons in leven in LEGO. De uitbreiding zal op 13 juni al beschikbaar zijn!

Forza Horizon 4 en Playground Games zal het mogelijk maken om als racer je te verplaasten in de LEGO wereld. Niet alleen met auto’s maar ook een nieuwe wereld om te ontdekken.

De nieuwe expansion van Forza Horizon 4 zal in het thema staan van LEGO, niet zomaar LEGO maar specifiek LEGO Speed Champions. We weten dat Forza er wel van houdt om een tweede expansion super grappig te maken, zo hebben we in Forza Horizon 3 al de Hot Wheels expansion gezien met bij behorende auto’s.


Natuurlijk zullen we in deze uitbreiding ook iets zien van bijbehorende auto’s; zo werd de persconferentie geopend met een real-life LEGO versie van de McLaren Senna die ook te spelen valt in het spel. Niet alleen krijgen we enkele auto’s maar zullen we ook een geheel nieuwe playground krijgen.
Bekijk ook onze andere artikelen over E3 2019; Borderlands 3