E3: Spiritfarer aangekondigd

De xbox E3 briefing draaide eigenlijk vooral om major titles waaronder Cyberpunk 2077. Microsoft heeft echter toch laten zien dat ze ook met indie games bezig zijn. Een nieuwe trailer laat ons dan ook een nieuwe game van Thunder Lotus Games zien.

De platformer Spiritfarer lijkt te draaien om een indrukwekkende artstyle die gemaakt werd door de makers van Jotun en Sundered. De laat spelers een aantal unieke elementen gebruiken die de game meer dan een gewone platformer maken. Zo zijn er onder andere building mechanics.

Spiritfarer verschijnt op Xbox One en PC. Er is echter nog geen release date bekend.
 

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation