26 mei 2024

Cyberpunk 2077 speelbaar in 18 talen met 10 volledige voice overs

Niet geheel interessant voor ons, aangezien Nederlands geen optie is in zowel tekst als spraak, maar wel een enorme klus om te klaren. Cyberpunk 2077 zal speelbaar zijn in 18 verschillende talen. 10 talen zullen volledig worden voorzien van eigen voice overs.

Dit meldt Marcin Momot, Globale Community Leader bij CD Projekt Red. Even ter vergelijking had The Witcher 3 de optie uit 16 verschillende talen, met 7 voice overs. De game zal geen Nederlands ondersteunen, maar dat moet je eigenlijk ook niet willen.


In bovenstaande tweet kan je aflezen welke talen er ondersteund worden voor CD Projekt Red’s aankomende titel. Een aantal talen zijn wel voor de hand liggend, andere iets minder. Zo zal je de game kunnen spelen met Chinese, maar ook Japanse spraak.
Cyberpunk 2077 verscheen afgelopen avond opnieuw tijdens de Microsoft E3 2019 persconferentie. De game werd voorzien van een nieuwe trailer en een korte karakter teaser met niemand minder dan Keanu Reeves. We zien de John Wick en de Matrix acteur kort in actie als hij ‘Samurai’, de hoofdpersonage wakker maakt. “Wake the f*ck up Samurai, we have a city to burn!” Bekijk de trailer en het Keanu Reeves fragment hier beneden:

Cyberpunk 2077 zal 16 april 2020 verschijnen voor Playstation 4, Xbox One en PC.

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →