21 mei 2024

E3 2019: Planet Zoo en Remnant: From Ashes

Tweede dag van de E3 2019 trapt af met de PC Gaming Show. In de twee uur lange presentatie worden de nieuwst pc games aangekondigd voor het komende jaar. Twee van deze games zijn Planet Zoo en Remnant: From Ashes. Beide games hebben een release date en een nieuwe trailer gekregen.

Eerste game die werd aangekondigd tijdens de PC Gaming Show was Remnant: From Ashes. Dit is een coöp monster shooter die vorig jaar was aangekondigd. Tijdens deze E3 2019 werd nogmaals de release dat bevestigd gevolgd met een nieuwe trailer. De trailer laat nog meer zien wat je te wachten staat in deze shooter. De game zou elke keer weer anders moeten zijn door de dynamische wereld die veranderd elke keer dat je het speelt.
Hierdoor zal geen enkele playthrough hetzelfde zijn. Je speelt samen met één of twee andere spelers en probeert hordes van vijanden te verslaan gevolgd door de grote bazen. Voor meer informatie kan je naar de site van de game gaan. De game wordt gereleased op 20 augustus.

Planet Zoo op PC Gaming Show

PC Gaming Show heeft ook wat minder gewelddadige games. Één van deze game is de nieuw builder sim Planet Zoo. In Planet Zoo bouw en beheer jij je eigen dierentuin. Ontwikkelaars van Planet Coaster en Zoo tycoon slaan de handen inéén voor een ultieme zoo sim. De dieren zien er in de trailer schitterend uit. In deze game kan je alles verwachten wat nodig is om een dierentuin te runnen.
Denk aan het bouwen van leefgebieden en recreatie voor je dieren. Verdien geld met kaartverkoop en alle basis behoeftes van de mens. Een ideale game om op een rustige zondagmiddag met je kinderen of partner te spelen. De game krijgt een release op 5 november dit jaar. Voor meer informatie en screenshots verwijzen we jullie naar de website van Planet Zoo.