28 mei 2024

E3 2019: De PC Gaming Show trailers

De PC Gaming Show gaf ons twee uur aan nieuwe onthullingen, gameplay en release datums. Je kan al die trailers hier beneden kijken! Veel werd er buiten de trailers niet verteld, wel zijn er een paar datums bekendgemaakt. Zet je schrap, het zijn er een aantal!

De show begon met een trailer voor Evil Genius 2. Dit is een schurken-simulator die voor een specifiek publiek veel speeluren zal bieden! Bekijk de PC Gaming Show trailer hier beneden! Daarna zal de rest natuurlijk volgen. De PC Gaming Show werd dit keer mogelijk gemaakt door Epic Games en hun constant groeiende Store/ Launcher!

Evil Genius 2 – Coming Soon

Vampire: The Masquerade Bloodlines 2 – Coming Soon

Chivalry 2 – Coming Soon to Epic Store

Unexplored 2 – Coming Soon, Open Access lopende

Last Oasis – Coming Soon

Zombie Army 4: Dead War – Coming 2020

Griftlands – Verschijnt op 11 juli

Shenmue 3 – komt op 19 november

De PC Gaming Show laat meer gameplay zijn voor deze martial-arts fighting game genaamd Shenmue III! De game heeft een vrij grote hype, bekijk de trailer hier beneden!

Songs of Conquest – Late 2020

Vermintide 2: Versus PvP Modi – Schrijf je in voor de beta!

Warframe: Empyrian Expansion – Full Reveal 16 juli!

De PC Gaming Show bracht niet veel spannends of nieuws, maar een uitbreiding voor Warframe is altijd welkom. Dit vooral nu de game ook op Nintendo Switch te spelen is. Bekijk de trailer voor Empyrian hier beneden en zet je schrap, want 16 juli komt een volledige onthulling met gameplay, mayo en ketchup en alles erop en eraan!

Dit waren de grotere trailers en onthullingen voor de PC Gaming Show! Laat ons weten wat jij vind in de reacties hier beneden, jouw mening telt, en wij zijn altijd benieuwd naar die sappige argumenten!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →