19 april 2024

E3 2019: Watch Dogs: Legion onthuld

Ubisoft’s E3 persconferentie is in volle gang. Nu is het tijd voor een nieuwe Watch Dogs genaamd: Legion! Dit maal gaan we naar Londen om een revolutie te starten.

Tijdens de Watch Dogs: Legion gameplay zien we dat de game zich afspeelt in futuristisch Londen. De AI is geavanceerder en in mensen hun telefoon inbreken geeft nu ook een toekomstbeeld. Zo kan je mensen rekruteren voor de revolutie die gaande is. Je ziet de protagonist een masker opdoen en in opstand komen tegen de agenten, terwijl hij roept dat hij van DedSec is. Dit is de organisatie die wij kennen van Watch Dogs in het algeheel. Het lijkt erop dat voertuigen berijden stukken soepeler is gemaakt. Vervolgens gaat de protagonist dood.
Dit is waar je als kijker erachter komt dat als jouw personage in Watch Dogs doodgaat, dat je deze nooit meer kan spelen. Ook zie je dat je meer dan twintig hackers kan spelen. Het beeld veranderd naar een Omaatje met een spider-drone die vervolgens iets heel bijzonders doet. Dit oude dametje weet van free-running, bekijk het in de gameplay trailer hier beneden!
Bagley is de naam van de AI in Watch Dogs: Legion die iedereen in DedSec met elkaar in verbintenis houdt. Dit is ook de assistent die jij zal gebruiken om overal binnen te komen. Bagley is niet alleen behulpzaam, maar ook in voor een sarcastisch grapje her en der. Je kan op drones vliegen en zo zullen er veel meer grappige en handige gadgets komen. Combat zal variëren per speelbaar personage, ditzelfde geld voor gun-play en gadgets.

Welcome… to the Resistance

Londen is volledig afgesloten van de wereld door de Brexit en onder gezag van de lokale overheid. Londen heeft in Watch Dogs: Legion geen vrijheid meer. Het is aan alle speelbare personages om te zorgen dat ze revolutie ten goede afloopt. Je kan als iedereen spelen, maar dan ook echt iedereen. Iedere Londenaar heeft zijn of haar eigen verhaal, eigen ingesproken stem, eigen hobby’s en meer! Wees wie JIJ wilt zijn.

Watch Dogs: Legion verschijnt op 6 maart 2020!

Ga jij meedoen aan de revolutie en Londen terugpakken van de overheid? Laat het ons weten in de reacties hier beneden! Watch Dogs: Legion komt eraan!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →