25 mei 2024

E3 2019: Fallout 76 krijgt eindelijk echte NPC's

EINDELIJK komen er Human NPC’s naar Fallout 76!!! Tijdens de Bethesda presentatie werd dit heugelijke nieuws bekend gemaakt. Na een jaar aanhoren van holo tapes mogen we nu eindelijk communiceren met menselijke of niet menselijke NPC’s. Bethesda heeft het licht gezien na al de negatieve feedback van de community.

Één van de grootste minpunten van Fallout 76 was het gebrek aan NPC’s. Met herfst dit jaar zal dat verleden tijd zijn. In het tweede jaar van Fallout 76 krijgen we een aantal human NPC’s. Enige wat we mogen hopen is dat ze niet een handvol NPC’s geven maar wel een leger aan NPC’s. Naast deze toevoeging zal er een nieuwe main quest komen met keuzes en gevolgen. Nieuwe wapens en nieuwe gear maken ook onderdeel uit van de tweede jaar update.
Maar dat was niet de enige verrassing wat Todd Howard en Bethesda hadden voor Fallout 76. In de periode dat we de afname aan Battle Royaal games zien, komt plots daar een nieuwe Battle Royaal. Want jawel alsof nieuwe NPC’s niet genoeg was, komt er een Battle Royaal mode naar Fallout. Nuclear Winter gaat het heten. In deze mode nemen 52 spelers het tegen elkaar op om de spot van Overseer te claimen. Door deze mode te spelen zul je up levelen. Met deze level ups krijg je exclusieve perks. We vermoeden dat deze perks enkel in de BR mode zal zijn en niet in de normale game mode. Hieronder kunnen jullie kijken naar deze “geweldige” toevoeging.

Is dit dan de vrij late redding van Fallout 76? Zal de game nu eindelijk meer diepgang en vermaak hebben? Of zijn deze toevoegingen te laat? Wij hier op de redactie zullen met de nieuwe update ongetwijfeld terugkeren naar de wastelands van de Fallout universe. Zijn jullie van plan om Fallout 76 een tweede kans te geven? Zo ja laat het ons weten in de reacties.