1 december 2023

E3 2019: Ghostwire: Tokyo aangekondigd door Bethesda

E3 is begonnen en dat merk je van alle kanten. Tijdens Bethesda’s vijfde jaarlijkse showcase tonen ze meer Blades, meer Fallout 76, maar ook gloednieuwe IP’s, waaronder Ghostwire: Tokyo.

Ghostwire: Tokyo is aan action adventure game, ontwikkeld door Tango Gameworks in Tokyo. De game zal worden uitgegeven door Bethesda. Bekijk hierboven de teaser trailer. Dit meldt de beschrijving van de video:

“After strange disappearances hit Tokyo’s population, it’s up to you to uncover the source and purge the city of a strange, new evil. Armed with your own mysterious spectral abilities, you will face down the occult, unravel conspiracy theories and experience urban legends like never before. Don’t fear the unknown. Attack it.”

Het is een daadwerkelijke teaser, veel info is namelijk niet beschikbaar. Wél zien we dat noodles in deze game enorm goed uitzien. Dat geldt overigens ook voor de rest. Het is nog maar de vraag of het in-game footage betreft, of enkel CGI.
Het is nog niet duidelijk wanneer deze game zal gaan verschijnen en voor welke platformen deze gaat verschijnen.
Meer Bethesda games nieuws? Fallout 76 krijgt in de herfst een grote expansion met een feature die al sinds dag 1 wordt gemist in de game. Menselijke NPC’s! Lees hier al het E3 nieuws omtrent Bethesda, en alle andere showcases en nieuwsitems!

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →