1 maart 2024

E3 2019: My Friend Pedro krijgt release datum

My Friend Pedro krijgt eindelijk een release datum en het lijkt erop dat de game niet lang op zich laat wachten, hij komt over 10 dagen namelijk al uit!

Ja, je hoort het goed, de over-de-top side-scrolling shooter genaamd My Friend Pedro komt op 20 juni 2019 uit. De game zal vrij simpel spelen, maar zorgen voor urenlang zielloos plezier. Gewoon verstand op nul en gaan met die banaan. Devolver Digital geeft weer een geweldig grappige, maar dit keer wel korte, E3 conferentie. Ditmaal in de vorm van een grap gericht naar Nintendo en hun Directs. Bekijk de korte release-datum trailer hier beneden!

In de My Friend Pedro trailer is de datum aanwezig, samen met wat gameplay, verder is de game nog niet erg goed besproken, toch komt hij volgende week al uit. Wel is zeker dat dit één van de Devolver Digital games is waar ik naar uit kijk. Houdt onze website dus zeker in de gaten voor een hopelijk spoedige review!
Bethesda, Microsoft en Devolver Digital zijn inmiddels al aan de beurt geweest tijdens de E3 van 2019. Lees op onze site alles over de aankondigingen! Laat ons ook even weten wat jij vind van de game in de reacties hier beneden.

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →