LEC: Fnatic en G2 Esports beginnen goed aan de split

De LEC summer split is begonnen. Afgelopen weekend werd de eerste week gespeeld. Fnatic en G2 Esports beginnen met de volle winst aan de nieuwe split. Een geruststelling voor de fans van Fnatic. Want de start van de spring split verliep niet erg succesvol voor Fnatic. Dit keer was Fnatic als de kippen erbij en versloeg het SK Gaming en Misfits Gaming.

LEC Photo’s credits to LoLEsports and Riot Games
De LEC kende naast Fnatic nog een team dat ongeslagen de eerste week door kwam. Niet geheel verrassend is dat G2 Esports. De winnaars van MSI en spring split lieten hun dominatie wederom zien in de eerste twee games. Splyce werd eenvoudig aan de kant gezet. Maar tegen de finalist van spring split Origen moest G2 Esports iets harder aan de bak. Desondanks het goede spel van Origen, versloeg het ijzersterke G2 Esports Origen in de late game.
Onder Fnatic en G2 Esports vinden we de zes teams terug die zowel wonnen als verloren in de eerste week. Daaronder vinden we de twee teams die nog niks wisten te winnen. En verrassend genoeg zit daar team Vitality bij. Sinds de toevoeging van Mowgli ziet Vitality er een stuk slechter uit dan vorig seizoen met Kikis. Mowgli wordt regelmatig eruit gespeeld door de junglers van de andere teams. Excel Esports voegt zich bij Vitality onderaan de ranglijst. Maar Excel had zo maar bij Fnatic of G2 Esports kunnen staan. De games gingen net aan verloren in de late game.

Uitslagen en stand week 1 LEC

G2 EsportsSplyce
Schalke 04Excel Esports
VitalityOrigen
RogueMisfits Gaming
FnaticSK Gaming
Excel EsportsRogue
SK gamingSchalke 04
SplyceVitality
Misfits GamingFnatic
OrigenG2 Esports

 

Stand in de LEC
1Fnatic2-0
G2 Esports2-0
3SK Gaming1-1
Origen1-1
Rogue1-1
Misfits Gaming1-1
Schalke 041-1
Splyce1-1
9Excel Esports0-2
Vitality0-2

Games gemist? Klik dan hier. Voor de voorbeschouwing van week één klik je hier.

LEC Photo’s credits to LoLEsports and Riot Games

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation