30 mei 2024

LCS: OpTic Gaming nog steeds ongeslagen

OpTic Gaming zet de goede start voort in de LCS. Het team won in de tweede week beide games en staan nu ongeslagen bovenaan de ranglijst. Cloud9 en Golden Guardians wisten het voorbeeld van OpTic Gaming niet te volgen. Beide teams verloren en wonnen een game in de tweede speelweek.

Los Angeles, USA – June 1: — during the 2019 League of Legends Championship Series Week 1 at the LCS Arena on June 1, 2019 in Los Angeles, California, USA. (Photo by Colin Young-Wolff/Riot Games)
Tijdens de tweede week van de LCS zien we hoop teams die zowel wonnen als verloren. Uitzonderingen van de teams zijn OpTic Gaming, Clutch Gaming en 100 Thieves. OpTic Gaming versloeg CLG en FlyQuest. Clutch Gaming herstelde zich na een teleurstellende eerste week. Er werd gewonnen van 100 Thieves en van Golden Guardians. 100 Thieves echter vervolgde hun negatieve record. Naast hun verlies game tegen Clutch Gaming was ook Team Liquid te sterk voor ze.

Uitslagen en stand in de LCS week 2

Cloud9 Echo Fox
Team Liquid 100 Thieves
TSM FlyQuest
OpTic Gaming CLG
Clutch Gaming Golden Guardians
CLG Team Liquid
100 Thieves Clutch Gaming
Echo Fox TSM
Golden Guardians Cloud9
FlyQuest OpTic Gaming

 

  Stand LCS week 2
1 OpTic Gaming 4-0
2 Cloud9 3-1
Golden Guardians 3-1
4 TSM 2-2
CLG 2-2
Team Liquid 2-2
Clutch Gaming 2-2
8 Echo Fox 1-3
FlyQuest 1-3
10 100 Thieves 0-2

Speelweek 3 LCS

In de derde speelweek wordt OpTic Gaming echt getest. Zij nemen het dan op tegen Cloud9 en Team Liquid. Kunnen ze deze grootmachten ook verslaan? Op zondag zien we de klassieker van de LCS: TSM tegen Cloud9. Deze oude rivalen strijd zal ongetwijfeld weer voor een leuke pot zorgen. Team Liquid blijft het lastig hebben in de eerste weken. Het team ziet er lang niet zo sterk uit als op MSI. De derde week zal zaterdagavond om 23:00 verder gaan. Op de site van LoLEsports kan je alle games bekijken en terug kijken van de LCS.

Team Liquid FlyQuest
Cloud9 OpTic Gaming
CLG Echo Fox
Clutch Gaming TSM
100 Thieves Golden Guardians
OpTic Gaming Team Liquid
Echo Fox 100 Thieves
TSM Cloud9
FlyQuest Clutch Gaming
Golden Guardians CLG