7 december 2023

Borderlands 3 – Official E3 Gameplay Video

Tijdens de E3 is er al veel nieuwe informatie over de Borderlands-franchise naar buiten gekomen. Naast deze nieuwe informatie is er ook een speelbare demo beschikbaar op het evenement. Er is een video van de demo op de Borderlands 3 YouTube-pagina geplaatst en daarin zien we Moze, het nieuwe speelbare karakter, in actie.

Gearbox pompt aardig wat informatie naar buiten over Borderlands 3 tijdens de E3. Tijdens de Microsoft persconferentie kregen we een nieuwe trailer van de game te zien en werd het gratis adventure van Borderlands 2 opnieuw getoond. En gisteren ging het nieuws rondom de game verder. Er is namelijk een speelbare demo van Borderlands 3 op de E3. In deze speelbare demo kun je meerdere wapens uitproberen en een van de nieuwe karakters, Moze. Moze is een karakter dat al eind vorig jaar gelekt is. Ze is mogelijk onderdeel van de Soldier class en kan gebruik maken van een Mech. De Mech heeft twee vormen van vuurkracht: een machinegeweer en raketten die gebruik maken van tracking. Moze is een van de vier beschikbare speelbare karakters op launch.

De demo laat meer zien dan alleen gameplay van Moze. We zien ook hoe de speler verschillende wapens uitkiest en hoe dit eruit zal gaan zien. We zien meerdere vijanden waar je in de game op zult moeten schieten. De skill tree van Moze komt langs en we zien hoe de speler verschillende challenges kan volbrengen in de game. Aan het einde van de video zien we een ook nog een gevecht met een enemy met een gele healthbar. Dit zal waarschijnlijk een mini boss zijn, want er dropt een hoop loot als deze verslagen wordt.
Als je meer wilt weten over de ontwikkelingen rondom Borderlands 3 kun je terecht op hun website.
Borderlands 3 zal op 13 september gereleased worden op de PC, PS4 en Xbox One.