LEC: Speelweek 2 in de summer split

Morgenavond gaat de summer split van de LEC verder met hun tweede week. G2 Esports en Fnatic wonnen vorige week beide hun games. Gaan zij deze goede start een goed vervolg geven?

Fnatic neemt het in de LEC op tegen Origen en Schalke 04. Op papier zou dit twee hele leuke games kunnen worden. Origen bood G2 Esports vorige week aardig wat weerstand, maar kunnen ze dat deze week ook bieden tegen Fnatic? Schalke 04 speelde zeer wisselvallig. Voor Fnatic zou Schalke 04 de makkelijkere tegenstander zijn dit weekend. G2 Esports neemt het op tegen SK Gaming en Vitality. Beide teams zouden geen probleem moeten zijn voor G2 Esports. Maar wellicht kan één van de teams wel stunten door een win te pakken tegen het sterke G2 Esports.
Naast de twee koplopers hebben we nog een hele rijtje teams die vorige week wonnen en verloren in de LEC. Als we dan kijken naar de wat ‘boeiendere’ games dan hebben we bijvoorbeeld Splyce tegen Schalke 04. Maar ook Origen tegen Misfits Gaming kan een leuke game worden. Vitality en Excel Esports zijn beide nog op zoek naar hun eerste game. Excel Esports zag er in de eerste week best goed uit maar wist niet in de late game het goede spel om te zetten in een winst. Met tegenstanders als Misfits Gaming en Splyce zou het mogelijk kunnen zijn om hun eerste winst op het bord te zetten.
Vitality echter zien we nog niet gauw winnen. Hun speelden zeer ondermaats in de eerste week. Met games tegen G2 Esports en Rogue wordt het ook deze week een moeilijk verhaal om een game te winnen. En als ze het zouden doen dan zal het tegen Rogue moeten.

Misfits GamingExcel Esports
RogueVitality
FnaticOrigen
SplyceSchalke 04
G2 EsportsSK Gaming
Excel EsportsSplyce
SK GamingRogue
OrigenMisfits Gaming
Schalke 04Fnatic
VitalityG2 Esports

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation