Alien: Isolation komt naar de Nintendo Switch

Feral Interactive heeft vandaag aangekondigd dat Alien: Isolation, de AAA survival horror game, uit gaat komen voor de Nintendo Switch.

Oorspronkelijk ontwikkeld door Creative Assembly en gepubliceerd door SEGA. Alien: Isolation won meerdere prijzen en werd alom geprezen voor zijn gespannen, atmosferische gameplay en trouw aan de productiewaarden van de iconische film van 20th Century Fox genaamd: Alien.

De game heeft een origineel verhaal dat zich vijftien jaar na de gebeurtenissen in de film afspeelt. Spelers nemen de rol aan van Ellen Ripley’s dochter Amanda. Zij probeert de waarheid achter de verdwijning van haar moeder te ontdekken. Aan boord van het afgelegen ruimtestation Sevastopol moeten spelers met een paar wanhopige overlevenden uit het zicht proberen te blijven en hun verstand gebruiken om te overleven terwijl ze worden gestalkt door de altijd aanwezige, onhoudbare Alien.

Sevastopol Station is een groot labyrint met honderden verborgen voorwerpen die aanwijzingen geven over de catastrofale achteruitgang van het station. Terwijl ze verkennen, kruipen spelers door luchtroosters, zoeken ze naar schuilplaatsen en resources en gebruiken ze technologie in een leven-en-doodstrijd om de angstaanjagende Alien te slim af te zijn, wiens onvoorspelbare, dynamische gedrag evolueert na elke ontmoeting.
Alien: Isolation op Nintendo Switch bevat technologieën zoals gyroscopisch richten en HD rumble. Allemaal om spelers onder te dompelen in de angstaanjagende wereld waar ze de game ook spelen.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation