29 mei 2024

Dr. Mario World verschijnt op 10 juli voor iOS en Android

Dr. Mario kennen we ondertussen wel van de verschillende games die door de jaren zijn verschenen in de reeks. Super Mario trekt volgende maand opnieuw zijn doktersjas aan om de wereld te redden. Dr. Mario World verschijnt op 10 juli voor iOS en Android apparaten.

Het is aan Dr. Mario en zijn vrienden om de nare virussen de wereld uit te helpen. Dit doe je allemaal door de juiste kleur capsules met de kleur virussen te verbinden. Mario staat er niet alleen voor in Dr. Mario World want ook Dr. Peach, Dr. Toad, Dr. Bowser en nog vele andere zullen beschikbaar zijn als speelbare karakters. Iedere karakter heeft zo zijn eigen specialiteiten die je kunt benutten. Vanaf release zijn er al meer dan 200 levels verspreid over verschillende werelden beschikbaar. Ná release wilt Nintendo de content uitbreiden door nieuwe dokters, werelden en levels toe te voegen.
Je kunt Dr. Mario world met vrienden spelen, of met willekeurige spelers over de hele wereld. Vrienden kunnen je hartjes geven waardoor je de Stage Mode kunt spelen. In Versus Mode zal je het opnemen tegen je vrienden in een 1-vs-1 gevecht

Dr. Mario World verschijnt op 10 juli exclusief voor iOS en Android apparaten. Je kunt je via de Play Store of AppStore alvast registeren. Zodra de applicatie beschikbaar wordt gesteld zal je daar een melding van krijgen zodat je als een van de eerste aan de slag kunt gaan met het redden van de wereld. De game is gratis te downloaden. Er zijn nog geen details bekend over de in-app aankopen.

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →