25 februari 2024

Apex Legends ziet ze vliegen

Apex Legends is al een tijdje nieuwe content aan het teasen en het blijkt dat er nieuwe dingen gearriveerd zijn. Een nieuwe “methode” om loot te krijgen op een unieke manier.

Veel spelers blijken iets gehoord en gezien te hebben over draken die over de map vliegen. Dit heeft mogelijk te maken met het World Event dat plaats gaat vinden binnen de map van Apex Legens in seizoen 2.
De vliegende beesten kunnen in-game gezien worden, voor mensen die ze nog niet hebben gezien kun je natuurlijk de foto’s bekijken op de Apex Legends’ Subreddit. De community noemt ze geen draken maar “flyers”, als je erop schiet kun je misschien een hit-registration tegenkomen. Dit betekent dat de draken ook neergeschoten kunnen worden, misschien vind je zelfs goede loot!
Buiten deze beesten zijn de Leviathans die buiten de map rond lopen ook een stuk opgeschoven. Veel spelers hebben de afgelopen dagen gespeculeerd of deze niet door de map zullen lopen maar tot nu toe hebben we nog niets gezien.
De komst van deze draken in Apex Legends was een beetje te verwachten. Tijdens EA Play werd het tweede seizoen van de game bekend gemaakt, aan het einde van de showcase zag men een groot oog van een reptiel-achtige wezen. De Flyers in-game zijn flink kleiner en zijn de ogen moeilijk van te zien, dit betekent dat er mogelijk iets veel groters naar de map zal komen. Eerst nog afwachten!