Luigi's Mansion 3: Betere bosses, meer puzzels en vrij exploreren

Luigi’s Mansion 3 belooft een flinke stap in de goede richting te zijn. Dit blijkt na een Kotaku interview met de ontwikkelaars van de game. Next Level Games zullen zorgen voor meer unieke boss fights, meer puzzels en vrije exploratie, met hier en daar wat haken en ogen.

Luigi’s Mansion: Dark Moon, alhoewel goed verkocht, kreeg enorm veel kritiek van de fans. Het lijkt er op dat Nintendo zich niet laat blinderen door de verkoopcijfers, maar door de groene papiertjes heen kijkt naar de kritiekpunten. Zover we mogen lezen worden deze hard aangepakt in het derde deel van Luigi’s Mansion.

Gooigi

Om te beginnen nemen we een kijkje naar Gooigi. De flubber-variant van Luigi zal een nieuwe manier van puzzelen introduceren voor jou, of je mede-speler. Gooigi kan plaatsen verkennen die Luigi niet kan bereiken, een compleet nieuwe toevoeging voor de franchise.
gooigi

Het hotel

Vrij exploreren zal in tegenstelling tot de missie-structuur uit het voorgaande deel de manier worden waarop je aan de slag gaat met Luigi’s Mansion 3. Je kunt op je eigen inzicht het hotel gaan afspeuren, maar je moet wel eerst de juiste verdieping vrijspelen. Zodra je een verdieping vrij speelt, ben je vrij om deze op je eigen manier te ontdekken. De manier waarop hotels zijn ingedeeld zorgt voor een bepaalde manier van navigatie waar spelers makkelijk aan kunnen wennen. Indien je je bevind in kamer 102 is het logisch dat kamer 202 direct boven je ligt. Dit maakt het oplossen van bepaalde puzzels makkelijker waarbij je bijvoorbeeld een waterlekkage kunt traceren door gebruik te maken van kamernummers.

Bossfights

De ontwikkelaars hadden graag meer en unieke bossfights in Luigi’s Mansion 2 gestopt, maar dat ging simpelweg niet. Aangezien dat nu op de Nintendo Switch wél mogelijk is, wordt daar gretig gebruik van gemaakt.

More than anything we really wanted to put those unique bosses in the second one and we couldn’t,” Verteld Ikebata, “so that’s why we’ve put so many of them in the third one.”

Luigi’s Mansion 3 heeft nog geen release datum, maar zal dit jaar nog verschijnen voor Nintendo Switch. Wij gokken op een releasedatum rond Halloween!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation