19 april 2024

Unboxing: Loot Crate – Showdown

Vandaag unboxen we de Loot Crate van april 2019 met thema Showdown. De franchises die we weten van deze crate zijn: Marvel, Godzilla en Aquaman.

Eindelijk is de Showdown crate van april er. Hopelijk kunnen ze bij Loot Crate snel de verzendproblemen oplossen. Maar goed, allereerst een bedankje aan collega redactielid Malvin voor de mooie nieuwe cover afbeelding. Laten we snel gaan kijken wat er in de crate zit.
En kijk eens aan. Weer een 3d comic standee. Eerst The Hulk en daarna Captain Marvel. En vind het absoluut niet erg. Ze zijn very nice!
Showdown
Wat staat er dit keer op het t-shirt? Een retro afbeelding van The Avengers. Er zijn blijkbaar een hoop verschillende fan favorite t-shirts uitgegaan. Ben in ieder geval blij dat ik dit t-shirt heb gekregen.
Showdown
Oke oke, volgende word de 3D comic standee. Het is Captain America, gemodelleerd naar de cover van The Avengers #4. Staat perfect naast The Hulk. Wat word de volgende?
Showdown
De eerste laag is eraf. Eens kijken wat er nog meer in de crate zit. Hmm een envelop van Battlestar Galactica. Verder zien we een zakje en iets wat lijkt op een comic of artwork.
Showdown
Maar eerst de envelop, ben zo benieuwd wat hierin zit. Er zitten 2 dezelfde Cylon target posters in. Dit zijn authentieke target posters zien er precies zoals in de serie uit.
Showdown
In het zakje vind ik een set van 2 metalen rietjes. Dit blijkt een bonus item te zijn. Gewoon omdat het goed is voor het milieu. Altijd handig.
Showdown
Wat nog onder de envelop ligt is artwork van Godzilla.
Showdown
En de pin dit keer is een leuke afbeelding in het Showdown thema. Al krijg ik stiekem een Street Fighter vibe bij deze pin.
Showdown
Nu vraag je je natuurlijk af waar Aquaman is gebleven. Er zou een Aquaman Challenge Coin in deze crate komen. Helaas is deze vertraagd en word de coin in de volgende crate meegestuurd.
Wil je zelf een crate ontvangen met korting, volg dan deze link naar de site van Loot Crate.