29 februari 2024

Stranger Things 3 krijgt een nieuwe en laatste trailer

Netflix heeft een nieuwe trailer geplaatst over Stranger Things 3 op YouTube. De trailer is de laatste trailer die we te zien krijgen voor de release van het derde seizoen. Het nieuwe seizoen zal vanaf 4 juli te zien zijn op Netflix.

Het derde seizoen van Stranger Things gaat bijna uitgebracht worden. Het duurt nog iets minder dan twee weken en dan kunnen we weer duiken in de Netflix sciencefiction serie. Het nieuwe seizoen van de serie, Stranger Things 3, richt zich opnieuw op de Mind Flayer. Het leek er in het tweede seizoen op dat de Mind Flayer gestopt was, maar dit blijkt toch niet het geval te zijn. Het doel van de Mind Flayer is om iedereen op Aarde te doden. Het is natuurlijk aan onze hoofdrolspelers om de wereld te redden en de Mind Flayer voor altijd te stoppen.

De laatste trailer van Stranger Things 3 laat ons een aantal spectacuilaire beelden zien. De trailer begint met het einde van het vorige seizoen waarin Eleven de poort sluit. Zij dacht hiermee de Mind Flayer opgesloten te hebben, maar dit blijkt niet te kloppen wanneer ze opnieuw de aanwezigheid van de Mind Flayer voelen. Het wordt al snel duidelijk in de trailer dat de Mind Flayer maar één doel heeft in het derde seizoen en dat is het vernietigen van de mens. Het is de taak van de kinderen om de Mind Flayer tegen te houden en aan de trailer te zien gaat dit gevecht een aantal mooie en actievolle beelden opleveren met veel spanning en sensatie. Het nieuwe seizoen van Stranger Things gaat op 4 juli gereleased worden op Netflix. Voor meer informatie over de serie en het aankomende seizoen kun je terecht op de website van Netflix.
Stranger Things 3 is vanaf 4 juli te zien op Netflix.