29 februari 2024

Underworld Ascendant nu uit op PS4

Keer terug naar de Stygian Abyss met nieuw toegevoegde content, functies en gameplay verbeteringen.

Underworld Ascendant, de door fans gefinancierde titel van onafhankelijke game studio OtherSide Entertainment is nu digitaal beschikbaar in de playstation store voor PlayStation 4. De actie-RPG, gepubliceerd door 505 Games, is binnenkort beschikbaar voor Xbox One spelers via de Xbox Games Store. Beide versies hebben een prijs van €29,99.
Underworld Ascendant is een fantasy RPG die je uitdaagt om creatief te denken in een interactieve sandbox omgeving. Spelers kunnen tientallen gevechts-, stealth- en magische vaardigheden mixen en matchen om hun unieke speelstijl te ontwikkelen en slimme plannen te bedenken om uitdagingen te overwinnen. Dit alles terwijl ze door de onheilspellende Stygian Abyss navigeren.
De console versie van Underworld Ascendant wordt uitgegeven met updates van de pc versie. Inclusief verbeteringen aan de game mechanica op basis van feedback van spelers van de game op pc vorig jaar. Er zijn ook extra in-game content en functies toegevoegd, met nieuwe missies, vijandelijke ontmoetingen, in-game items en meer.

Underworld Ascendant Update Hoogtepunten

  • Save Game Systeem: Other Side heeft het Save Game-systeem volledig gereviseerd op basis van feedback van spelers. Hierdoor kan een groot deel van het spel worden opgeslagen en de functie respawn van Silver Sapling kan worden behouden.
  • Spelersreis: De wereld is nu een reeks met elkaar verbonden niveaus, toegankelijk via The Grand Staircase. De bijgewerkte quest flow richt zich nu op belangrijke narratieve missies die zowel nieuwe als verfijnde verhalen en inhoud benadrukken. Terwijl de speler de omgeving en optionele side-quests vrijelijk kunnen verkennen. Spelers zullen ook in staat zijn om de lagere diepten van de Abyss sneller te bereiken in de algehele progressie van het spel.
  • Nieuwe content: Een aantal nieuwe NPC’s met verschillende voordelen voor spelers zijn beschikbaar, waaronder de Shambler Meridian, de Deep Elf Severn, de Dwarf Quater, de Outcast Dahlia en de Outcast Fane. Quests zijn toegevoegd voor elk van de nieuwe NPC’s die hierboven zijn genoemd. Bovendien zijn er veel nieuwe items, wapens en uitrustingen beschikbaar.
  • Skills en Abilities: De combat is verbeterd met geavanceerde combat skills. Deze zijn nu onmiddellijk beschikbaar zijn voor de speler en nieuwe elementen toevoegen, zoals de vijandelijke shove aanval. Magic is verbeterd met nieuwe spreuken en meer beschikbare runen, waardoor spelers meer van de aanpasbare spreuken van het spel kunnen verkennen. Updates voor stealth en responsiviteit van de vijand in verlichting hebben de speelbaarheid van stealth verbeterd.
  • Performance en AI: De bewegingen van spelers zijn vloeiender. Vijandelijke AI is geüpdatet om vijandig gedrag te verbeteren en biedt een meer gepolijste reactie op acties van spelers, routeplanning en effectiviteit van gevechten. Vijandelijke AI neemt nu ook toe in variëteit en moeilijkheid naarmate spelers dieper in The Stygian Abyss duiken.