25 september 2023

De zomer gaat van start met de Playstation Plus-games van juli

Nog geen games op de agenda staan voor de zomer? Geen probleem we got you. Het is alweer de laatste woensdag van de maand. En jullie weten al wat dat betekent. De nieuwe gratis PlayStation Plus games zijn weer bekend gemaakt.

Vanaf 2 juli kunnen gamers weer genieten van een paar nieuwe PS-Plus games. Het gaat om PES 2019, de voetbalgame van Konami die vorig jaar uitgebracht werd, en Horizon Chase Turbo, een door Outrun geïnspireerde racegame die verrassend positieve kritieken ontving.
Mensen met een PlayStation Plus-abonnement, kunnen niet alleen online games spelen op de PlayStation 4, maar ontvangen ook maandelijks een aantal games. Deze games zijn zonder verdere kosten te spelen zolang het PS Plus-abonnement actief is.

Hieronder de lijst van juli 2019

Hieronder de lijst van juni 2019 die zal verdwijnen

Het word dus een lekkere sportieve zomer met veel voetbal en racing, had jij andere games verwacht of welke zou jij juist graag willen zien? Laat het ons weten in de comments