De zomer gaat van start met de Playstation Plus-games van juli

Nog geen games op de agenda staan voor de zomer? Geen probleem we got you. Het is alweer de laatste woensdag van de maand. En jullie weten al wat dat betekent. De nieuwe gratis PlayStation Plus games zijn weer bekend gemaakt.

Vanaf 2 juli kunnen gamers weer genieten van een paar nieuwe PS-Plus games. Het gaat om PES 2019, de voetbalgame van Konami die vorig jaar uitgebracht werd, en Horizon Chase Turbo, een door Outrun geïnspireerde racegame die verrassend positieve kritieken ontving.
Mensen met een PlayStation Plus-abonnement, kunnen niet alleen online games spelen op de PlayStation 4, maar ontvangen ook maandelijks een aantal games. Deze games zijn zonder verdere kosten te spelen zolang het PS Plus-abonnement actief is.

Hieronder de lijst van juli 2019

Hieronder de lijst van juni 2019 die zal verdwijnen

Het word dus een lekkere sportieve zomer met veel voetbal en racing, had jij andere games verwacht of welke zou jij juist graag willen zien? Laat het ons weten in de comments

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation