29 februari 2024

Monster Hunter World Iceborne gaat beta in

We weten allemaal dat Monster Hunter World Iceborne pas over een aantal maanden beschikbaar zal zijn, echter zal er weer een beta plaatsvinden waarin spelers zich al enigszins een avontuur kunnen beleven.

Monster Hunter World Iceborne zal pas vanaf 6 september officieel te verkrijgen zijn. Voordat de uitbreiding officiëel live gaat zal er nog een beta test plaatsvinden. De eerste beta liep vanaf 21 tot en met 24 juni. Playstation 4 jagers kunnen de Iceborne beta vanaf komende vrijdag, 28 juni, kunnen proberen. Om deze beta te kunnen spelen is geen PS Plus membership nodig.
Het officiële Twitter account van Monster Hunter heeft de beta start tijden aangekondigd voor verschillende regio’s. Zo zal de beta live gaan vanaf 12:00pm CEST vanmiddag voor de Europeanen.


Beide single- en multiplayer content zal speelbaar zijn volgens de Monster Hunter website. Deze versie van de Monster Hunter World Iceborne beta zal ook “difficulty scaling” toepassen, hierbij wordt de moeilijkheidsgraad van het spel bepaald door het aantal spelers in je party. Ook zullen we nieuwe aspecten gaan zien zoals: nieuwe wapencombo’s, Tailraiders die gemount kunnen worden en nieuwe actions.
Als je vanmiddag of van het weekend niets te doen hebt, bekijk deze beta dan zeer zeker!