7 juni 2020

Pokemon Masters smartphone game aangekondigd

The Pokemon Company heeft, zoals beloofd, meer informatie en zelfs gameplay gedeeld van hun nieuwe smartphone game. De game wordt gemaakt in samenwerking met DeNa, de studio achter Mario Kart Tour en andere mobiele Nintendo titels!

Pokemon Masters speelt zich af op een volledig nieuw eiland genaamd Pasio, waar welbekende trainers uit iedere generatie samen komen om meer te doen aan het Pokemon Masters League Tournament. Dit maal reist iedere trainer maar met 1 Buddy Pokemon, genaamd de Sync Pairs. Je komt onderweg trainers tegen die je uitdagen of als vriend willen. Je kan een team van drie man bij elkaar krijgen om vervolgens plaats te nemen in 3v3 gevechten. Pokemon zijn dan ook niet de enige die kunnen vechten, nee, ook trainers hebben bepaalde skills die de Pokemon in het team een boost geven of een soort van link attack laten uitoefenen genaamd de Sync Moves.

Pokemon Masters is een grote fan-service met real-time gevechten, bekende trainers uit iedere generatie en ook een aantal Pokemon van iedere generatie beschikbaar. Je hebt een move gauge die twee attacks toelaat en die over tijd zichzelf bij zal vullen. Je moet op een aanval ‘tappen’ om hem te gebruiken. Masters verschijnt deze zomer nog, alhoewel een precieze datum nog niet bekend is.
Wel is er een datum bekend voor Pokemon Sword en Shield en dat is 15 november 2019. Wij mochten de game spelen op het Nintendo Post E3 evenement gisteren, hier zal heel snel een video van verschijnen op ons YouTube kanaal, speciaal voor jullie met nieuwe gameplay en meer! Laat ons ook even weten wat jij vind van de Pokemon Masters video hierboven met gameplay en een full-fledged anime trailer voor de game!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

View all posts by Malvin Schuivens →