De volgende Hearthstone expansion is Saviors of Uldum

Blizzard heeft de volgende expansion van Hearthstone aangekondigd. De expansion heet Saviors of Uldum en brengt de League of Explorers terug naar de game. De expansion zal op 6 augustus gereleased worden.

De volgende expansion van Hearthstone is bekendgemaakt. Gisteren heeft Blizzard het nieuws naar buiten gebracht en meerdere video’s over de expansion op YouTube geplaatst. De expansion heet Saviors of Uldum en brengt de League of Explorers terug in de hoofdrol. De nieuwe expansion brengt ook twee nieuwe mechanics, namelijk Reborn en Plagues. Reborn is een mechanic die ervoor zorgt dat een minion terug tot leven komt met 1 hp de eerste keer dat de minion dood gaat. Plagues zijn spells die gebruikt kunnen worden door de Priest, Warlock, Shaman, Warrior en Rogue Classes. Het zijn spells die effect hebben op het gehele bord en dus tactisch gebruikt moeten worden.

Wat is er nieuw?

Saviors of Uldum gaat veel nieuwe content brengen naar Hearthstone. De expansion bestaat uit 135 nieuwe kaarten, waaronder kaarten met de Reborn en Plague mechanics. Naast de nieuwe kaarten zal de expansion ook een nieuw Solo Adventure toevoegen. Er worden nieuwe Quests toegevoegd voor verschillende classes. Quests zijn kaarten die je op turn 1 altijd in je hand krijgt, die bepaalde handelingen nodig hebben om te voltooien. Als je de Quest voltooid hebt, krijg je een speciale kaart, een nieuwe Hero Power of een andere upgrade.

Voor meer informatie over Saviors of Uldum kun je terecht op de website van Hearthstone.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation