25 september 2023

Hunt: Showdown komt met release datum

Licht uit, gordijnen dicht en kruip achter je PC of Console. Hunt: Showdown komt met leuk nieuws voor alle gamers op de grote consoles. Gooi je haar los en geniet van het kippenvel over je rug wanneer je de muziek hoort van Hunt: Showdown. Dat nummer wat pure ambiance is en waar je direct zin krijgt in de game en in meer duistere Country muziek (gooi je Spotify of Deezer maar aan…). Eindelijk mogen we écht gaan genieten van de game.

Hunt: Showdown was uiteraard al een tijdje uit, dit was echter een early access versie van het spel. Voor de Xbox One spelers en de PC gamers komt de volledige game uit op 27 augustus 2019. De PlayStation 4 gamers moeten er nog wel even op wachten. De ontwikkelaars laten weten dat in de herfst van 2019 ook daar de game in zijn geheel uitkomt. Het spel zal dus eindelijk uit zijn ontwikkelingsfase zijn en nu op de markt komen als compleet spel.
Hunt: Showdown
Hunt: Showdown is een online horrorspel wat zich afspeelt in het oude Amerika. Je gaat opzoek met speciale krachten naar hints, deze  hints brengen je naar een groot monster. Je moet een bounty halen, een bounty betekent veel XP en geld. En wanneer jij geld ruikt, gaat je hart natuurlijk sneller kloppen. Maar, er zijn meer mensen opzoek naar deze bounty. Het is aan jou alleen óf aan je team om eerder en efficiënter bij deze bounty te komen. Zorg dat andere spelers niet je locatie ontdekken en jou eerder omleggen dan andersom. Dit brengt een leuke Battle Royale feeling met zich mee.
Het spel speelt zich op verschillende dagdelen en mappen uit. Maar de makers van Hunt: Showdown maken het daglicht even eng als de donkere nachten. Ga voor een dodelijke maar geruisloze manier te werk om je langzaam een weg te banen naar je bounty. Zonder gehoord te worden door andere monsters en spelers. Want spelers en bounty’s zijn niet je enige vijand. Op de map zijn genoeg duivelse honden en zombies om je entertainend te houden. Sta vooral niet te lang in het water als je leven je lief is!
Ga voor de Butcher, een gigantische spin of een donkere assassin, leg iedereen en alles op je pad om en bereik je vluchtwagen om er met de bounty van door te gaan.

Ellen Koning

Ik ben Ellen, online te vinden onder de naam Ellieah/Elllieah en een fanatieke gamer en stemacteur. Ik spendeer genoeg uurtjes achter mijn PC en PS4. Een groot horrorfanaat en fan van Ubisoft en Bethesda.

Bekijk alle berichten van Ellen Koning →