Cuphead DLC The Delicious Last Course uitgesteld naar 2020

De Cuphead-dlc The Delicious Last Course komt niet meer in 2019 uit, maar in 2020.

Het uitstel is volgens ontwikkelaar Studio MDHR om de uitbreiding op het niveau van de rest van de game te krijgen. “We willen er voor zorgen dat dit avontuur binnen de wereld van Cuphead past en vol zit met verrassingen en plezier voor spelers. De ontwikkeling van het origineel heeft ons veel geleerd over het belang van ontwikkelen op een gezonde manier dat vol te houden is.”
Een precieze releasedatum is er nog niet, maar de uitbreiding komt naar Xbox One, Switch, Steam, GOG en Windows 10, oftewel alle platforms waar Cuphead op verkrijgbaar is. MDHR heeft ook de eerste trailer uitgebracht van de dlc, die hieronder is te bekijken. De uitbreiding bevat een nieuw speelbaar personage, alsmede nieuwe eindbazen en moves.

Cuphead is onlangs nog gereleased voor de Nintendo Switch, benieuwd naar de performance? klik dan hier
Als de DLC eenmaal is uitgebracht zijn wij nog lang niet klaar met MDHR Studio. Eerder dit jaar hebben ze al aangegeven nieuwe ideeën te hebben voor potentiële vervolgen of totaal nieuwe IP’s lees het artikel hier

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation