Stranger Things seizoen 3 is vanaf vandaag te zien op Netflix

Na 2 jaar wachten zijn ze er dan eindelijk! Alle 8 afleveringen van het derde seizoen van Stranger Things zijn vanaf vandaag te zien op Netflix.

Stranger Things seizoen 3 gaat verder na de gebeurtenissen van seizoen 2. Eleven en de crew genieten van hun zomervakantie, maar alles gaat naar de hel en de Mind Flayer moet weer verslagen worden. En dit allemaal terwijl ze last hebben van puberale problemen.
https://www.youtube.com/watch?v=YEG3bmU_WaI
Millie Bobby Brown is terug als Eleven, met Caleb McLaughlin, Gaten Matarazzo, Finn Wolfhard en Noah Schnapp die allemaal hun rol als Lucas Sinclair, Dustin Henderson, Mike Wheeler en Will Byers weer gaan vervullen. Max Mayfield keert terug naar haar seizoen 2 rol als Sadie Sink, terwijl David Harbor (Jim Hopper) en Winona Ryder (Joyce Byers) ook beide terugkeren.
Zelf vind ik episode titels altijd wel cool om te zien, zeker aan het begin van een episode. Vroeger werd dat heel veel gedaan en je ziet het steeds minder. Stranger Things brengt dit terug en daar ben ik erg blij mee. Voor de fans die het met me eens zijn kun je hieronder de 8 episode titels alvast bekijken.

  1. Suzie, Do You Copy?
  2. The Mall Rats
  3. The Case of the Missing Lifeguard
  4. The Sauna Test
  5. The Source
  6. The Birthday
  7. The Bite
  8. The Battle of Starcourt

Zo nu alle 3 seizoenen gaan bingen! Heerlijk. Wat doe je hier nog? Ga Stranger Things kijken!
Heb jij seizoen 3 van Stranger Things al gezien? Laat ons in de comments hieronder weten wat jij ervan vond.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation