Playdead zet afbeeldingen nieuwe game tussen vacatures

Playdead plaatst niet vaak screenshots van hun aankomende games. Het is dus opvallend dat er ineens een paar opduiken tussen de vacatures op hun website.

Afgelopen week werd Playdead’s game Inside beschikbaar met Xbox Games with Gold. Deze game is alweer uit 2016 en fans wachten met smart op hun volgende game. Playdead heeft pas twee screenshots in al die tijd laten zien, eentje in 2017 en eentje in 2018. Waar dus iedereen dacht dat dat alles was blijken ze dus “stiekem” al meerdere screenshots uitgebracht te hebben.
playdead
Omdat er geen datums staan bij de vacatures is het moeilijk met zekerheid te zeggen wanneer de screenshots naar buiten zijn gekomen. Of de plaatsing van de screenshots per ongeluk is, is natuurlijk ook nog de vraag. Steeds vaker “lekken” uitgevers afbeeldingen van games om in de spotlight te komen. Als dit het geval is dan zal een officiële aankondiging niet lang meer op zich wachten.
Het is nog niet bekend waar de game over zal gaan maar aan de screenshots te zien is het te verwachten dat het op een vreemde planeet afspeelt. Hun eerdere games, Limbo en Inside, zijn allebei platformers met een donkere sfeer die veelal draaien om het oplossen van puzzels in de spelwereld.
Hieronder alle afbeeldingen die tot nu toe van hun volgende game naar buiten zijn gekomen:
pd
playdead
pd
playdead
pd

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation