Fallout 76 patch 11 richt zich vooral op de early game

De elfde Fallout 76 update, die halverwege deze maand moet verschijnen, richt zich op de speelervaring van nieuwe spelers. Ook moet het overleven in de wereld van het spel makkelijker worden.

Bethesda heeft in een blogpost meer details gegeven over alweer de elfde update van de game. In het bericht wordt bekendgemaakt dat de update halverwege deze maand moet verschijnen, nadat deze eerder stond gepland voor begin juli. De reden hiervoor is dat het implementeren van een aantal verbeteringen langer duurder dan vooraf werd gedacht.
De patch notes waren als volgt:

PATCH 11 HIGHLIGHTS
FOOD AND SPOILAGE
It’s no secret that the Wasteland can be a harsh environment that leaves even the heartiest explorers feeling parched and peckish. We’re making a pair of changes that will help you more easily get to the food and drinks you’ve scrounged together before their expiration dates pass. After the update, raw food items and fluxes will last 50% longer before spoiling. Additionally, your food and drinks will no longer lose condition after you fast travel.
A SMOOTHER PATH FOR NEW CHARACTERS
Lots of new Dwellers have been leaving Vault 76 for the first time over the past few weeks and, in Patch 11, we’re looking to make a few adjustments to help new and low-level characters have more gradual introductions to some of the game’s mechanics and challenges. For example, characters under level 25 will pay fewer caps when fast traveling, those under level 15 will have higher disease resistance, and we’re replacing a number of early-game Challenge rewards with items and other supplies that will give these Dwellers a better chance at survival.
We’re also looking to reduce creature difficulty in a few sub-regions within the Ash Heap, the Savage Divide, and Toxic Valley so that Dwellers who are stepping out of the Forest for the first time have fewer encounters with higher-level enemies. We’ll have more details to share in the full patch notes, but these are a few of the larger changes we’re planning to make to help new characters better adapt to life in the Wasteland.
IMPROVED ITEM DESCRIPTIONS
Legendary items, crafting recipes, and item mods are about to get more descriptive! Going forward, Legendary items will now display all their current attributes, rather than just the first, whenever you view those items in trade, vending, or container menus. Additionally, when you view crafting recipes or mods in the inspect, trade, vending, or container menus, you’ll now see the description for the item they create.

Lees het blog via de volgende Link Heb je Fallout 76 nog geen kans gegeven? Lees onze Review hieeeeerrr

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation