23 april 2024

Episode 1 – D.C. Outskirts: Expeditions voor The Division 2 komt deze maand

Ubisoft heeft nieuwe details aangekondigd over Episode 1 – DC Outskirts: Expeditions, hun gratis content voor Tom Clancy’s The Division 2. De aflevering zal beschikbaar zijn voor houders van de 1 jaar Pass vanaf 23 juli en voor alle spelers vanaf 30 juli.

Episode 1 – DC Outskirts: Expeditions maakt deel uit van het gratis content plan voor het eerste jaar. DC Outskirts: Expeditions neemt het gevecht op buiten de straten van Washington DC. De episode bevat nieuwe locaties om te verkennen en gaat verder waar het verhaal ophoudt na de laatste baas in Tidal Basin . Spelers zullen worden meegenomen naar de omliggende gebieden van Washington D.C. in twee nieuwe hoofdmissies en een nieuwe game ervaring waarbij spelers het lot van een verloren konvooi zullen onderzoeken en onderweg tegen onverwachte dreigingen aanlopen.
DC Outskirts: Expeditions

Episode 1 – DC Outskirts: Expeditions

 • Twee nieuwe hoofdmissies  
  • Camp White Oak: Division Agents voeren een goed geplande aanval uit op de presidentiële compound. Omdat ze proberen de verrader president Andrew Ellis voor de rechter te brengen.
  • Manning National Zoo: Emeline Shaw, leider van de Outcasts, vluchtte na haar nederlaag in D.C. en houd zich nu schuil in de dierentuin. Er zijn agenten op jacht om Shaw te elimineren.
 • Expeditions: In deze nieuwe ervaring gaan spelers naar Kenly College. Hier is contact verloren gegaan met een militair konvooi vol vitale benodigdheden. Wanneer ze ontvangen wat lijkt op een laatste uitzending, vormen ze een expeditie om overlevende leden te vinden die gered moeten worden. Expedities worden in drie verschillende vleugels verdeeld zodat spelers deze kunnen voltooien. Elke vleugel heeft een specifiek thema en een specifieke toon, die wekelijks wordt vrijgegeven. Het voltooien van alle drie vleugels geeft toegang tot een exclusieve schatkamer vol met beloningen.
 • Nieuwe wapens en uitrusting:
  • Een exotisch wapen: Diamondback Rifle
  • Een exotische uitrusting: BTSU Datagloves
  • Twee wapens: Stoner LMG en Carbine 7
 • Classified Assignments: agenten kunnen twee nieuwe geclassificeerde opdrachten aannemen in het centrale aquarium van Washington en NSA Site B13

Bekijk onze review van The Division 2 en kijk wat wij van de game vinden.